Post thumbnail

Vrijeme je za gaming uz H18 Megastore!

Bilo da ste casual ili profi gamer, H18 Megastore Gaming arene su pravo mjesto za vas! U našim Gaming arenama možete doživjeti nezaboravno gaming iskustvo na vrhunskim HPC gaming konfiguracijama, 144hz high-end gaming monitorima i E-Blue gaming periferiji.

Posjetite H18 Megastore Gaming arene u  Zagrebu, Rijeci, Splitu, Koprivnici i Varaždinu u sklopu H18 Megastore trgovina. H18 Megastore je lanac multi-brand trgovina IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. koji je prisutan u svim većim gradovima u Hrvatskoj.

U trgovini možete pronaći širok asortiman proizvoda računala, prijenosna računala, računalne komponente, periferiju, pametne telefone, televizore, gaming opremu, igraće konzole i videoigre, printere, tinte i tonere te ostali uredski potrošni materijal.

Izbrusite gamerske vještine u popularnim PC igrama kao što su Fortnite, CS:GO, Apex, LOL, Dota 2, PUBG, HoS, Heartstone, Overwatch i odmjerite svoje snage s ekipom. Istražite svijet eSporta samostalno ili kroz organizirane turnire koji se održavaju u arenama.

Gaming arenu se može unajmiti za studentske organizacije i za “practice” eSport timova po posebnoj tarifi. Uživajte u proslavi rođendana u nekoj od arena i pozovite svoje društvo na igranje!

S poznatim YouTuberima i Cosplay maskotama u arenama organiziramo i „Gaming fest“ događaje, postavljamo privremene gaming cornere u sklopu shopping centara, podržavamo lokalne evente kao sponzor i nagrađujemo dobitnike vrijednim nagradama.